Home / Tattoo stijlen / Sanskriet tattoos en de betekenis
Sanskriet tattoo betekenis

Sanskriet tattoos en de betekenis

Sanskriet tatoeages behoren tot de zogenaamde script of letters tatoeages, die met inbegrip van namen, motto’s, citaten en andere woorden. Wanneer u denkt over een script tattoo, moet je altijd jezelf de vraag stellen – zullen deze woorden altijd zo belangrijk voor je zijn zoals ze nu zijn, of zul je op een dag spijt hebben van je keuze?

Dat is waarom veel mensen hun toevlucht zoeken tot exotische talen om hun gedachten over te brengen in hun tatoeages. Het is een uitstekende mogelijkheid om aan de veilige kant te verblijven.

Sanskriet Tattoos worden tegenwoordig steeds populairder, het Sanskriet is de moeder van alle talen. Het stamt uit de Proto-Indo-Europese taal en is zo belangrijk in India als Latijn en Grieks in Europa. Het is de taal van de hindoeïstische en boeddhistische heilige geschriften, terwijl de oude vorm de taal was van de Vedische religie.

Sanskriet tatoeages zijn uitstekend geschikt voor degenen die geïnteresseerd zijn in de Oosterse cultuur, in het hindoeïsme en het boeddhisme, die niet ongebruikelijk is bij westerlingen tegenwoordig. Deze religies bieden een diep filosofisch concept dat het leven kan veranderen van drukte en snelheid naar vrede, rust en harmonie. Geen wonder dat een groot aantal interesse tonen in de oosterse filosofie.

Sanskriet tatoeages worden ook vaak gedragen door beroemdheden die een voorbeeld te tonen aan  het grote publiek. Daarom zijn  Hindu vertegenwoordigers in het Westen bezorgd over het feit dat mensen de taal gebruiken enkel omwille van de schoonheid.