Home / Tattoo stijlen / Japanse Tattoo

Japanse Tattoo

De traditionele Japanse tatoeages bestrijken een zeer groot gebied van het lichaam, en wordt zorgvuldig gepland en wordt vaak geheel ontworppen naar de vormen van het lichaam. Deze stijl is meestal zeer kleurrijk en gedetailleerd en omdat het werk vaak  zo groot en complex is, kan het jaren duren om het te voltooien. De westerse versie van moderne oriëntaalse tatoeages zijn meestal kleiner.

De traditionele Japanse stijl heeft vrij toe te wijzen van invloed op de moderne westerse tatoeages, zodat ze groter en meer zorgvuldig gepland in plaats van dat kleine willekeurige stukken over het hele lichaam, waardoor een meer op maat tatoeage. In Japan worden alle tattoo artiesten “Hori” genoemd, het was de traditie dat de artiest het ontwerp bepaalde van de bodysuit die de klant zou gaan dragen. Oosterse tatoeage is ook een geheim symbool voor de Japanse gangsters genaamd de Yakuza. Gemeenschappelijke thema’s voor deze stijl zijn draken, bloemen en mensen voor de voorgrond, water en golven als achtergrond.


Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tatoeage waar je trots op kunt zijn.