Home / Tattoo betekenissen / Maffia Tattoos
Tattoo

Maffia Tattoos

Er bestaan verschillende maffia tattoos voor verschillende criminele organisaties in de wereld. Elk van deze organisaties heeft haar eigen maffia tatoeages die specifieke elementen bevatten en een speciale betekenis hebben. Siciliaanse maffia en Russische misdaad tattoos zijn voorbeelden van hedendaagse maffia tatoeages.

Russische misdaad tattoos bevatten vaak symbolen zoals prikkeldraad, dolken, beulen en spinnen. Elk symbool heeft zijn eigen specifieke betekenis binnen deze cultuur en het misbruik hiervan kan met de dood worden bestraft.

Prikkeldraad betekent over het algemeen dat deze persoon tot een levenslange gevangenisstraf is veroordeeld. Een dolk door de hals geeft meestal aan dat deze persoon een zedendelinquent is. Iemand met een afbeelding van een beul is veroordeeld voor moord en iemand met tattoos van spinnen heeft gezeten.

Wees alsjeblieft voorzichtig wanneer je overweegt om een dergelijke maffia tatoeage te nemen. Criminele organisaties zien het als een belediging als iemand die niet bij een criminele organisatie hoort één van deze ontwerpen laat zetten. Deze belediging kan aanleiding zijn tot het verwonden of doden van de persoon die de tatoeage onterecht draagt. Waarschijnlijk kun je daarom het beste deze ontwerpen helemaal mijden!