Home / Tattoo nieuws / Al meer dan 10.000 human canvas aanmeldingen

Al meer dan 10.000 human canvas aanmeldingen

Ink Master – Meesters van de Lage Landen is vanaf 15 mei te zien op Spike

Binnen 24 uur na de start van de zoektocht naar human canvassen voor het nieuwe Spike-programma Ink Master – Meesters van de Lage Landen stond de teller al op 5.851 aanmeldingen. Nog geen 3 dagen later is inmiddels de grens van 10.000 bereikt. Ruim 10.000 mensen uit Nederland en België kunnen niet wachten om als human canvas te verschijnen in het programma en vereeuwigd te worden met een tattoo door de Ink Master tattoo-artists. Binnenkort maakt Spike de presentator, jury en de tattoo-artists bekend die de strijd aangaan om de eerste Ink Master van de lage landen te worden. Ink Master – Meesters van de Lage Landen is vanaf maandag 15 mei iedere week om 22.00 uur te zien op Spike.
Opgeven als human canvas kan nog steeds! Ga naar spiketv.nl en misschien ben jij een van lucky ones die straks een tattoo krijgt van één van de tattoo-artiesten van Ink Master – Meesters van de Lage Landen.
Ink Master – Meesters van de Lage Landen wordt geproduceerd door Endemol Shine en is vanaf maandag 15 mei iedere week om 22.00 uur te zien op Spike.
Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off en lokale producties zoals Nieky Holzken, GameKings en Ink Master – Meesters van de Lage Landen. Met Spike presents brengt Spike de vechtsport dichterbij het publiek met het toonaangevende Bellator MMA, waarin ’s werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring, World Fighting League waar Nederlands vechtsporttalent een podium krijgt en documentaires over de beste Nederlandse vechters. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen. Kijk Spike 24 uur, 7 dagen per week bij KPN, Telfort, XS4ALL, KPN Play en Glashartmedia op kanaal 13, Ziggo kanaal 16, Caiway kanaal 18 en T-Mobile Thuis kanaal 19. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien bij o.a. Telenet op kanaal 31 en bij Proximus op kanaal 134 (klik hier voor alle aanbieders).