Home / Tattoo nieuws / Tattooland ontzorgt

Tattooland ontzorgt

Tattooland is voor veel tattooshops en professionele tatoeëerders dé vertrouwde leverancier. In de webshop of de app kan een keuze gemaakt worden uit meer dan 4.500 producten zoals tattoo machines, tattoo inkt, naalden en cartridges, grips, studio apparatuur, hygiëne- en verzorgingsproducten. Daarmee ontzorgt Tattooland de tattoo artiest met een compleet en deels duurzaam productassortiment zodat deze zich volledig kan richten op de artistieke uitdagingen.

Uitstekende Trustpilot reviews

Alle grote en bekende merken zijn uit voorraad leverbaar. Die producten worden met goede en faire prijzen razendsnel geleverd vanuit de moderne magazijn- en kantoorlocatie in Alphen aan den Rijn waar ook een schitterende showroom is ondergebracht. Samen met de enthousiaste, trotse en vakkundige medewerkers maakt Tattooland het verschil. Iedere dag weer. En dat zij het verschil maakt wordt duidelijk uit de zeer hoge Trustpilot waardering: meer dan 2.200 klanten beoordelen Tattooland met een 4.8 uit 5.

Internationaal

Maar niet alleen in Nederland is Tattooland bezig met een opmars. Ook buitenlandse shops en tatoeëerders hebben Tattooland ontdekt. Inmiddels is de succesformule ook uitgerold naar België, Frankrijk en Duitsland, en ook daar alleen maar tevreden klanten die uitstekende reviews geven.

Eigen merken  

Tattooland voert niet alleen bekende merken als FK Irons, Bishop, Injecta, Cheyenne, World Famous, Viking Ink, Eternal en I AM INK. Naast deze grote merken heeft Tattooland ook eigen merken met succes geïntroduceerd zoals een Crystal-lijn met cartridges, grips, tips en tapes en studio apparatuur van Professional. En binnenkort kan gaat de markt opnieuw verrast worden met een bijzondere en eigenzinnige lijn van nieuwe producten.

Welkom

Neem een kijkje in de moderne magazijn- en kantoorlocatie in Alphen aan den Rijn. Vlieg met de drone door kantoren, showroom en magazijn. We wish you a pleasant flight. En natuurlijk begroet Tattooland je graag op de website (www.tattooland.com) of app.