Home / Tattoo nieuws / Amsterdam tattoo convention

Amsterdam tattoo convention

Vrijdag 29 mei vroeg je bed uit voor een klus in Amsterdam. Gaap, je slaapt nog half maar je weet het wordt weer een topdag en dat is het vroege opstaan toch wel weer waard.

Na een klus te hebben gedaan is het tijd om te lunchen en we hebben even want het duurt nog even voor het 14.00 is en de deuren opengaan. Welke deuren nou die van de Conventie in Amsterdam 2015 natuurlijk. Het wordt weer eens tijd om wat inkt te snuiven en machine geratel te horen al wordt dat laatste steeds minder met die muisstille machines van tegenwoordig.

Maar de conventie van Amsterdam dus, ja wat zal ik zeggen het viel ons op dat de Nederlandse artiesten een beetje in de minderheid waren wat het niveau van de ink stukken zeker niet naar beneden haalde er werd weer genoeg spannends gezet. Gelukkig troffen we toch wel een paar gezellige Hollanders die een mooi stukkie kunnen prikken. De plekken werden bezet door o.a. Ronny Ris, Hanky Jee en de baardman Tim Sanderz. Weer even kunnen babbelen en genieten van al het moois onder de huid.

We waren er helaas op vrijdag wat meestal inhoudt dat het wat rustiger is, maar dit keer liep er toch wel aardig wat volk rond. Voor de rest was het een aangename sfeer en hebben we ons aardig weten te vermaken.

Hieronder een impressie in de vorm van een aantal foto’s.

Groeten,

Frans Heidenis en Esther Deijs