Home / Tattoo nieuws / Beetje dom

Beetje dom

Als inbreken je beroep is, kun je maar beter een bivakmuts aanschaffen. Dat geldt helemaal voor de 24-jarige Adam Roberts.

Toch vond de Amerikaan het niet nodig zijn gezicht af te dekken toen hij zijn zakken aan het vullen was in een opslagloods van een winkel. Stom, want door zijn nogal opvallende gezichtstatoeage pikten ooggetuigen hem er direct uit op het politiebureau.

RadarOnline noemt Adams al gekscherend ‘de achterlijkste inbreker van Amerika’. Volgens de agent die de zaak afhandelde, is de twintiger gewoon te dom om los te lopen. “Onvoorstelbaar. Ik ken niemand met zo’n tattoo. Hoe kun je het dan in je hoofd halen om ermee in beeld te verschijnen? Ik zit al twintig jaar in het vak, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.”

De buit van bijna 1000 euro is inmiddels boven water, al houdt het winkelpersoneel vol dat er nog van alles foetsie is. Adams kan zijn gezichtsversiering voorlopig alleen aan zijn medegedetineerden showen.

 

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.