Home / Tattoo nieuws / Da Burningneedle vlamt al 10 jaar in Almere

Da Burningneedle vlamt al 10 jaar in Almere

Vrijdag 14 februari 2014 (hoe kun je het plannen) flikt Leon het om op die datum 10 jaar lang tattoo’s te zetten in Almere. De opkomst was groot zowel oude, vaste en nieuwe klanten wisten de shop te vinden om deze jubileum te vieren. De meeste gingen weg met nieuw inkt in de huid, of een afspraak om dat binnenkort te laten doen.

Zondag 16 februari

Deze dag is voor familie, vrienden en collega’s. Het begon rustig om 14.00 maar al langzaam vulde de shop zich letterlijk met zo’n beetje iedereen die Leon een warm hart toe draagt. De bediening werd zeer goed geregeld door Peter Aka-Diesel en Nancy van der Werf en natuurlijk door de lieve Danielle Huiting-Punt (vrouw van de artiest zelf ). Het was een top dag, super gezellig en niet alleen door de drank natuurlijk.

De shop

Eens in de zoveel tijd moet zo’n shop even flink onder handen worden genomen. En dat is gedaan met een prachtig resultaat als gevolg (binnenkort de foto’s op de site van Da Burningneedle) De shop heeft het interieur van een bioscoop zoals we dat vroeger kende. De wachtruimte met echte bioscoop stoeltjes en klassieke film posters aan de muur geven het een rustig geheel. Alleen de humor is er nog als vanouds.

Al met al een fantastische shop waar je met een gerust hart een tattoo kan laten zetten. Ik zou zeggen ga eens langs als je van echte tattoos en kwaliteit houdt. De tattoos die gezet worden variëren van Black and Grey tot gewoon alles.

Op naar de volgende 10 jaar!!

Het werk zien van de atiesten van Da Burning Needle? Dat kan op de website van deze shop: www.daburningneedle.nl

Door Frans Heidenis

PS. Helaas konden we zelf niet aanwezig zijn, maar we zullen snel de schade inhalen en je toffe shop komen bewonderen!