Home / Tattoo nieuws / De baard, alles over baarden

De baard, alles over baarden

Dan is de baard weer een trend en dan weer niet. Maar waar je ook kijkt, overal zie je mannen met baarden. En terecht, want het hebben van een baard kan ongelofelijk sexy zijn, maar het kan ook verkeerd uitpakken waardoor je er als een holbewoner uit ziet. De truc voor een goeie passende baard, kort of lang, het zit hem in het verzorgen van de baard en uiteraard past niet elke baard bij elk gezicht. Vaak zien wij mannen zelf niet of de baard die wij dragen bij ons past of niet. Maar eenmaal wetende wat de juiste is en welke lengte de baard moet hebben, dan is het mannelijke  beest geboren.  En mannelijk is het zeker. Laat je baard maar eens een week of 2 staan en kijk vervolgens goed in de spiegel. Voel je je dan niet beestachtig? Diep van binnen als een oerinstinct. Uiteraard wil je er niet uitzien als een Neanderthaler maar als een verzorgde man met een baard die gezien mag worden.
 
Ontdek jouw baard op www.debaard.nl een weblog over baarden, bedoeld voor iedereen die iets heeft met baarden. Daar wordt je op de hoogte gehouden over al het baard nieuws. Je kan hier alles vinden wat met baarden te maken heeft. Denk daarbij aan tips voor het scheren, welke baardtrimmer is het beste, welke baard past bij mijn gezicht, tips, producten voorbeelden en helden met een baard.
 

Perfecte baard producten online

Voor de perfecte producten die nodig zijn om je baard in vorm te houden verwijzen wij jullie graag door naar www.debaardshop.nl
Bij debaardshop.nl staat alles in het teken van kwalitief goede scherp geprijsde  baardproducten die je baard in vorm en topconditie houden. Dit zijn producten als: baardolie, baardzeep, baardwax maar ook scheerzeep en razors om je baard strak te houden. Bij debaardshop.nl vind je de baardproducten die jij nodig hebt om met een verzorgde baard de deur uit te gaan.
Uiteraard willen wij mannen meer dan alleen een verzorgde baard. Van top tot teen willen wij laten zien wie wij zijn. Een compleet verzorgd lichaam voelt niet alleen goed, het straalt kracht en mannelijkheid uit. Er zijn zo ongelofelijk veel producten te krijgen hiervoor, maar vind maar eens het juiste product.  Gelukkig kunnen wij mannen online de beste en heerlijke producten aanschaffen. www.mansly.com is volgens ons de website met de geschikte producten.
 
Mansly is de webshop voor mannen. De missie van Mansly is om mannen te voorzien van alle basis producten die ze nodig hebben om er goed en verzorgd uit te zien. Dus heren, baard of geen baard? Hahaha nou het is ons wel duidelijk. Een trend of geen trend, een goedverzorgde passende baard is tijdloos!!! En dit geld uiteraard ook voor een goed verzorgd lichaam.
Mansly footer