Home / Tattoo nieuws / De tattoo koek is op!

De tattoo koek is op!

Tattoo Platform is enorm gegroeid en speelt een grote rol op het gebied van kwaliteit in de tattoo branche. Het is geweldig om de talloze mailtjes en telefoontjes van bezoekers en artiesten te beantwoorden,  het is geweldig om te zien dat we nog steeds een stijgende lijn zien in de bezoekers aantallen van gemiddeld 50.000 bezoekers per maand. Het is te gek dat we nauw contact hebben met diverse instanties om wat te kunnen doen tegen de wanpraktijken in de branche, het is te gek dat we de grote namen achter ons hebben staan die meewerken en meedenken, het is te gek om de shops te bezoeken, het is te gek om diverse sites af te speuren op zoek naar ‘schratchers’, het is te gek om voor iedereen artikelen te posten en het is meer dan te gek om verminkingen tegen te gaan.

Maar het is minder geweldig dat we steeds achter de financiële feiten aanlopen. We werken iedere dag keihard aan de website om er voor te zorgen dat we onze bezoekers proberen te begeleiden naar hun droom tattoo. Hier gaan veel, zeer veel fantastische uren in zitten, wat we met donders veel plezier doen. Maar ons enige verdienmodel zijn de bedrijfspresentaties en hier gaan we het helaas niet mee redden. De hosting van zo’n brede website is niet goedkoop en het is niet motiverend als de btw weer niet betaald kan worden. We hadden graag gezien dat we meer konden doen, stickers, flyers, folders, advertenties, informatiepakketten voor scholen, een promoteam voor de conventies etc. We hadden bijzonder graag een sponsor gevonden voor dit soort mogelijkheden of meer steun vanuit de branche, maar helaas.

We hebben nu bijna 4 jaar keihard geknokt voor de betere artiesten, maar de tattoo koek is op, we moeten nu knokken voor onszelf. Het is kloten, maar we zullen een baan ernaast moeten gaan zoeken, want onze kiddies willen ook eten. We zullen dus waarschijnlijk niet meer de volle 300% kunnen geven, maar we zullen zeker up to date blijven!

Mocht je ideeën hebben of mocht je ons en onze strijd naar kwaliteit willen steunen:

Tattoo Platform

Tel: 0594855133, redactie@tattooplatform.nl

Rabo: 106950282