Home / Tattoo nieuws / De Tattoo Scene
Tattoo shops

De Tattoo Scene

De branche is zo veranderd, verminkingen, tattoo scholen en cursussen, online bestellen van materiaal, Jan en alleman opent maar een shop, mensen hebben alle vertrouwen in de werkvergunning, de sjeu is er af.

Velen zijn schijtziek van:

– de ‘scratchers’ (huis, tuin & keuken tatoeëerders)
– reality tv-programma’s (die niet de waarheid te tonen)
– de overheid (met bemoeienissen die werkelijk nergens toe leiden)
– de zogenaamde tattoo ‘artiesten’ die niet ervaren zijn.
– de positieve reacties op de bagger ’tattoos’ in de sociale media.

Iedereen schreeuwt hard: “dit moet stoppen”, maar als je alleen staat te schreeuwen, horen ze je niet. We draaien nu een tijd mee en hebben inmiddels veel gesprekken gehad. Naar ons idee is het tijd om samen proberen de tattoo branche opnieuw op te bouwen en terug te nemen. Een branche die wordt afgebroken door de idioten van de maatschappij. Het is tijd om dingen recht te zetten voor alle professionele tattoo artiesten en de liefhebbers van de tattoo kunst. Het is zeker mogelijk dit samen te doen, we hebben een groot aantal gerespecteerde namen achter ons staan die de schouders er ook onder willen zetten.

Nooit eerder is er een lijn getrokken voor wat kan en wat niet kan.
Altijd is er een onbeschreven regel geweest over wie is prof en wie niet.

Hoe staan jullie hierin? Wat zou er volgens jullie aan moeten  en kunnen gebeuren? Wie heeft hier ideeën over? We zouden bijzonder graag feedback krijgen.

Bij géén reacties gaan we er van uit dat jullie het prima vinden zo. En zullen we er ook géén energie meer in steken, maar blijven we gewoon via ons platform de mensen waarschuwen voor de ranzigheden die we dagelijks voorbij zien komen, alvast donders bedankt!

Mail: redactie@tattooplatform of bel: 0594 855133