Home / Tattoo nieuws / Geef je op als canvas voor Ink Master

Geef je op als canvas voor Ink Master

Vanaf maandag 15 mei iedere week om 22.00 uur te zien op Spike
Een tatoeage heeft niet alleen een artiest nodig, maar ook een canvas. Iemand die een kunstwerk op zijn huid wil laten vereeuwigen. En voor het nieuwe Spike-programma Ink Master – Meesters van de Lage Landen zijn we op zoek naar precies die mensen. Sta jij op het punt je eerste tattoo te nemen? Kun je nooit genoeg tattoos hebben? Of heb je behoefte aan een cover up? Geef je dan nu op als canvas via Spiketv.nl.
In Ink Master – Meesters van de Lage Landen nemen de beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Ze moeten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Voor deze challenges is het programma op zoek naar mensen die zich in de show willen laten tatoeëren door de getalenteerde artiesten.
De Amerikaanse Ink Master zit inmiddels in het achtste seizoen en wordt gepresenteerd door Dave Navarro. Vaste juryleden zijn tattoo legendes Oliver Peck en Chris Núñez. Spike maakt binnenkort bekend wie de presentator, jury en tattoo artists worden van deze eerste lokale editie.
Ink Master – Meesters van de Lage Landen wordt geproduceerd door Endemol Shine en is vanaf maandag 15 mei iedere week om 22.00 uur te zien op Viacom-zender Spike.

Over Spike

Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off en lokale producties zoals Nieky Holzken, GameKings en Ink Master – Meesters van de Lage Landen. Met Spike presents brengt Spike de vechtsport dichterbij het publiek met het toonaangevende Bellator MMA, waarin ’s werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring, World Fighting League waar Nederlands vechtsporttalent een podium krijgt en documentaires over de beste Nederlandse vechters. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen. Kijk Spike 24 uur, 7 dagen per week bij KPN, Telfort, XS4ALL, KPN Play en Glashartmedia op kanaal 13, Ziggo kanaal 16, Caiway kanaal 18 en T-Mobile Thuis kanaal 19. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien bij o.a. Telenet op kanaal 31 en bij Proximus op kanaal 134 (klik hier voor alle aanbieders).