Home / Tattoo nieuws / Get Inked, Get Involved: 12 uur durende tattoo-estafette
Ink Masters

Get Inked, Get Involved: 12 uur durende tattoo-estafette

Get Inked, Get Involved: 12 uur durende tattoo-estafette voor Movement On The Ground, Dennis Weening & Ink Master artists openen pop-up tattoo shop in Rotterdam.

Op zondag 3 maart is het Rotterdamse Eendrachtsplein het podium voor een grootschalige pop-up tattoo shop. Dennis Weening geeft om 10.00 uur het startsein voor een 12 uur durende tattoo-estafette. De uitgesproken en strijdlustige tatoeëerders van Ink Master: Meesters van de Lage Landen houden de hele dag open huis en zetten hiermee hun skills in, in ruil voor een donatie aan Movement On The Ground. Iedereen kan vrij langskomen en bepaalt zelf wat hij betaalt. De 12 uur durende tattoo-estafette wordt gehouden in de speciale Ink Master Pop-Up Tattoo Shop, midden op het plein. Dennis ontkomt zelf ook niet aan de naald, hij laat een tattoo zetten door Ink Master collega en jurylid Vinnie Stones. 

Top tattoo artists van Nederland en België

Om 10.00 uur trappen de tattoo artists Cliona, Cordell, Ferry, Jeroen, Jio, Johnny, Kim, Laura, Peter, Renee en Rinalds van het Spike programma af voor deze bijzondere tattoo actie in Rotterdam. Naast Dennis Weening zijn verschillende influencers en BN’ers van de partij om de deelnemers aan te moedigen én zich voor een donatie te laten tatoeëren door de top tattoo artists van Nederland en België. Met de slogan “Get Inked, Get Involved” roept de actie op om te doneren aan Movement On The Ground. Deze organisatie zet zich in voor mensen op de vlucht aan de grenzen van Europa en werd in 2015 mede opgericht door Johnny de Mol.

Spike
TV zender Spike staat voor full contact en action driven television, met een mix van creativiteit en reality. Als er een organisatie is die deze waarden deelt, is het Movement On The Ground. Aan de randen van Europa maakt Movement On The Ground dagelijks impact door samen met vluchtelingen en de lokale bevolking de vluchtelingencrisis te bestrijden. Met lef, ambitie en doorzettingsvermogen wordt er elke dag het verschil gemaakt en worden mensenlevens veranderd. Beide organisaties gaan door waar anderen stoppen en geven vol gas totdat hun doel bereikt is.