Home / Tattoo nieuws / Gudelj bedankt vader met tattoo: ‘Had ik beloofd’

Gudelj bedankt vader met tattoo: ‘Had ik beloofd’

Nemanja Gudelj vierde zijn late gelijkmaker in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (2-2) door een tatoeage met de beeltenis van zijn vader Nebojsa te tonen op zijn bovenbeen. De middenvelder van de Alkmaarders was blij dat hij ondanks een gemiste strafschop, zo alsnog een gebaar kon maken naar de recent bij NAC ontslagen trainer.

‘Ik heb de tattoo een paar weken terug laten zetten’, zo legt Gudelj uit over de afbeelding. ‘Ik had voor de wedstrijd al beloofd dat ik bij een doelpunt naar de camera zou lopen. Al had de tattoo niets met zijn ontslag bij NAC te maken. Het was al van daarvoor. Mijn vader heeft veel werk verricht om mij tot hier te laten komen. Nu hij ontslagen is, komt het eigenlijk alleen maar sterker over. Je kan niet zeggen dat het niets met je doet als je vader ontslagen wordt. Zeker als het, in mijn ogen, onterecht is. Hij zal trots geweest zijn op die goal.’

De 2-2 van Gudelj viel uit een fraaie vrije trap. ‘Ik oefen er veel op. Oefening baart kunst, zo blijkt. En die gemiste penalty is jammer. Ik mis ze niet zo vaak. Gelukkig ging de bal er alsnog in’, verwijst Gudelj naar de trefzekere rebound van Mikhail Rosheuvel.

‘Uiteindelijk is het jammer dat we niet gewonnen hebben. Ik vind dat we wel iets meer verdiend hadden dan FC Groningen. Net als tegen PSV geven we veel te gemakkelijk de goals weg. Dat mag niet. Het ligt volgens mij niet aan kwaliteit, maar misschien meer aan een gebrek aan scherpte. Als we dat eruit krijgen, dan gaan we dit soort wedstrijden winnen’, besluit de middenvelder.

Bron: VI.nl