Home / Tattoo nieuws / Katy Perry laat Super Bowl-tattoo zetten
Katy Perry tattoo

Katy Perry laat Super Bowl-tattoo zetten

Katy Perry heeft er sinds zondag een tatoeage bij, zo laat de wereldberoemde zangeres via Instagram weten. Na haar optreden in de pauze van de Super Bowl XLIX liet Katy de tekst XLIX aan de binnenkant van haar vinger zetten.

“Ik vond het wel toepasselijk om vanavond wat bloed te laten vloeien… XLIX”, schrijft de nachtegaal bij een foto waarop te zien is dat de tatoeage bij haar wordt gezet. Later deelt de zangeres ook nog een plaatje van haar tattoo.

Katy zette zondagavond een spetterende show neer in het stadion in Glendale. Op een soort megatijger kwam ze het stadion binnenrijden terwijl ze Roar zong. Katy bracht ook haar nummers Teenage Dream, I Kissed A Girl en Firework ten gehore. Voor haar show had de artiest Missy Elliott en Lenny Kravitz uitgenodigd; zij stonden met haar op het podium.

Tijdens haar optreden verkleedde Katy zich vier keer. Elle heeft haar pakjes onder de loep genomen en de ontwerper Jeremy Scott geïnterviewd. “In oktober belde Katy mij, ze zei dat ze mij dringend moest spreken”, aldus Jeremy. “Een week later kwamen we bij elkaar. Ze vertelde me dat ze mocht optreden tijdens de Super Bowl. ‘Het is nog niet bekendgemaakt, het is heel erg belangrijk voor mij en het moet een geweldig moment worden. Ik wil dat het ook speciaal wordt voor jou’, zei ze”, aldus Jeremy die vertelt dat ze vervolgens samen vier outfits bedachten.

Katy Perry Super Bowl tattoo

Bron:RTLnieuws.nl