Home / Tattoo nieuws / Messi heeft nieuwe tattoo

Messi heeft nieuwe tattoo

Lionel Messi deed woensdag bij de laatste trainingssessie van

Lionel Messi met zijn nieuwe tattoo. Foto: Reuters

Lionel Messi met zijn nieuwe tattoo. Foto: Reuters

Barcelona volop mee. De Argentijn toonde zijn linkerkuit aan zijn medespelers. Daar prijkt sinds kort de handafdruk van zijn zoon Thiago op. De aanvallers liet niets los over zijn meespelen in de return van het kampioenenbal tegen Paris SG. In het eerste duel blesseerde de aanvaller zich aan zijn hamstring. Volgens assistent-trainer Jordi Roura valt de beslissing over Messi pas vlak voor de beslissende ontmoeting, die onder leiding staat van de Nederlander Björn Kuipers.

„We zullen we in aanloop naar kwart voor negen bepalen of Messi kan spelen. Het ziet er nu goed uit, maar we kunnen niet op de beslissing vooruitlopen. Maar Messi zal alleen spelen als hij volledig fit is.”

Roura deed het woord voor hoofdtrainer Tito Vilanova, die weliswaar op de bank zit bij de Catalanen, maar na zijn behandeling tegen speekselklierkanker nog niet volledig meedraait in het programma van FC Barcelona.

Als de aanvaller de kwartfinale niet haalt of op de bank begint dan is Cesc Fabregas zijn waarschijnlijke vervanger.

Het eerste duel in Parijs eindigde vorige week in 2-2. Daarmee is PSG in ieder geval genoodzaakt te scoren in Barcelona.