Home / Tattoo nieuws / Minder rugklachten door het gebruik van de InkButler
Rugpijn bij tattoo artiesten

Minder rugklachten door het gebruik van de InkButler

Iedere tattoo artiest heeft het of krijgt er mee te maken, rug en schouderpijn. Pijn die in veel gevallen chronisch wordt. Dagelijks vele uren voorover gebogen zitten met een enorme focus die bewonderingswaardig is. En dan nog het continu draaien en of reiken naar de inkt. Deze combinatie is op den duur funest voor het lichaam.

Gelukkig leven we in een tijd waar innovatieve oplossingen welkom zijn in de explosieve groeiende tattoo markt. Er is een manier bedacht om niet meer te hoeven draaien en of reiken naar de inkt. Dit kan eigenlijk maar op 1 manier. De plek waar de cupjes inkt staan zo dicht bij je te hebben zonder last te hebben van het object waar de cupjes op staan. Welnu, door met ervaren tattoo artiesten te brainstormen (wat zeer creatieve explosies zijn haha) is het mogelijk gebleken om een werkstation te ontwikkelen die precies dat doet wat nodig is om je houding te verbeteren en het draaien en of rekken wegneemt.

De InkButler, een in hoogte verstelbare tattoo werkstation.

Dit werkstation waar je overigens al je benodigdheden op kwijt kan, neemt ook nog eens weinig ruimte in beslag wat een pré is voor een tattoo werkstation. Het trucje is een zwevend werkgebied die verbonden is met het werkstation zelf. De InkButler staat naast je zonder dat je er last van hebt en je kan het zwevende plateau op de voor jou ideale positie plaatsen zodat je alle ruimte hebt om te werken en niet meer hoeft te draaien naar de inkt.

Steeds meer en meer artiesten wereldwijd ontdekken de voordelen en de ergonomische eigenschappen van de InkButler en werken er al mee.

Uiteraard een mooi verkoopverhaal maar 1 die recht uit het hard komt van de ontwikkelaars (tattoo artiesten) zelf. Omdat wij recht hebben op een betere werkhouding.

Klik hier voor meer info

InkButlers banner