Home / Tattoo nieuws / Naam van vriend boven de ogen.

Naam van vriend boven de ogen.

De naam van je vriend of vriendin tatoeëren op je lichaam gebeurt wel vaker, maar de Britse Kourtney Leigh (20) heeft dat op een wel heel bizarre plek laten doen. De vrouw heeft de naam van haar vriend Ryan Wibberley (23) op haar gezicht laten tatoeëren. Dat meldt Metro UK.

Boven de wenkbrauwen

De nogal bezitterige Wibberley is een tatoeageartiest die ook wel bekend staat onder de naam ‘Wibbo’. Hij kreeg zijn vriendin zo gek om de namen ‘Ryan’ en ‘Wibbo’ op haar voorhoofd te tatoeëren: Ryan boven haar linkerwenkbrauw, Wibbo boven haar andere wenkbrauw. Om het geheel af te maken heeft ze de naam van Ryan ook nog eens boven haar rechterborst getatoeëerd, met een hartje.

Volgens Wibberley is zijn huidige vriendin niet de enige die zijn naam op haar huid heeft laten vereeuwigen. Hij claimt dat hij 39 ex-vriendinnetjes ervan heeft overtuigd zijn naam op hun huid te laten zetten. Wel op iets normalere plekken, zoals op hun been, arm, vinger of rug.

Bezitterig en paranoïde

Maar waarom zou je de naam van je vriendje op je voorhoofd laten plaatsen? „Ik doe het omdat hij nogal paranoïde is en me wil merken. Hij denkt dat het andere mannen af zal schrikken”, legt Kourtney uit. „Wat mensen daarvan vinden en over me zeggen, kan me eigenlijk niet schelen.”

Wibberley en Leigh zijn sinds februari samen. „Ik heb zelf de naam van Kourtney op mijn hand”, vertelt Wibberley. Daarnaast heeft hij nog eens ruim vijftig tatoeages op zijn lichaam.

Bron: www.metronieuws.nl