Home / Tattoo nieuws / Veel ophef over chatgesprek
Chatgesprek tattoo shop

Veel ophef over chatgesprek

Door veel ophef heeft de eigenaar van tattooshop Da Vini in Almere Buiten de facebookpagina van zijn bedrijf en zijn persoonlijke account moeten verwijderen. Reden voor de ophef is een chatgesprek tussen eigenaar Tony da Vini en iemand in een rolstoel die voor zijn bedrijf wilde flyeren. Da Vini zou hebben gezegd dat hij het onprofessioneel vindt als een gehandicapte reclame maakt voor de tattooshop. Dat chatgeprek is inmiddels ruim 1100 keer gedeeld op Facebook. Volgens Da Vini is het chatgesprek verzonnen. Hij vermoedt dat iemand de gesprekken heeft bedacht om hem zwart te maken.

Aangifte gedaan tegen eigenaar tattoo shop

Een vrouw uit Amsterdam heeft bij de politie aangifte van bedreiging gedaan tegen de eigenaar van tattooshop Da Vini in Almere Buiten.

De vrouw plaatste op Facebook een chatgesprek waaruit bleek dat de eigenaar niet wilde dat een gehandicapte flyers van zijn winkel zou uitdelen. Het chatgesprek werd massaal gedeeld op de sociale media. Volgens de vrouw moest ze van Da Vini het gesprek binnen één minuut verwijderen. Daarna zou hij haar hebben laten weten dat ze een probleem heeft.

De eigenaar van de tattooshop ontkent dat het chatgesprek heeft plaatsgevonden. Hij zegt dat de Amsterdamse alles heeft verzonnen om hem zwart te maken.

Bron: www.omroepflevoland.nl