Home / Tattoo nieuws / Oproep voor Linda.tv

Oproep voor Linda.tv

Een naam van jouw ex-partner, een slechte beslissing tijdens jouw jeugd of een onbekwame artiest die jouw tattoo heeft gezet? Wil je jouw drama-tattoo graag laten coveren met een droom-tattoo?

Wij willen graag het verhaal achter jouw tattoo weten en jou de oplossing bieden. In januari 2016 starten de opnames van het nieuwe programma Tattoo Fixers voor Linda TV waarin twee ervaren tatoeëerders jouw oude tattoo zullen veranderen in een kunstwerk waar je trots op kunt zijn. En dit alles tegen een gereduceerde prijs: per tattoo geven wij 10% korting! Geef je snel op want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Stuur een e-mail met de volgende gegevens naar communications@idtv.nl:

– Contactgegevens waaronder naam, adres, telefoonnummer, email adres.
– Jouw verhaal, wat wil je graag laten coveren, waarom, waar heb je de tattoo laten zetten, wanneer etc. 
– Stuur een recente foto mee van de tattoo die je wilt laten coveren. 
– Omschrijf wat je graag zou willen, welke stijl, zwart wit of kleur, hoe groot etc.. Stuur eventueel referentiemateriaal mee.
– Mocht je geen voorkeur hebben voor een stijl kunnen onze artiesten je hierbij uiteraard helpen.

Uit alle inzendingen wordt er een selectie gemaakt door onze artiesten en de programmamakers. Wees er snel bij want VOL=VOL!

cover-up-tattoo-dino

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tatoeage waar je trots op kunt zijn.