Home / Tattoo nieuws / Overlevenden van aanslag hebben nieuwe tattoos

Overlevenden van aanslag hebben nieuwe tattoos

Het is al bijna twee jaar geleden dat terroristen een bloedbad aanrichtten in een concertzaal van de Bataclan in Parijs. Meerdere overlevenden blijken een tatoeage te hebben die daaraan gerelateerd is.

Zo hebben enkele slachtoffers de littekens van hun wonden met een tatoeage bedekt.

Herinnering
Eén van de overlevenden, die lid was van een slachtoffervereniging, merkte dat meerdere slachtoffers en nabestaanden een tattoo hadden laten zetten als herinnering. Andere slachtoffers zijn toen ook benaderd en op de foto gezet. De eerste beelden zijn nu gepubliceerd en we zetten een paar mooie voor je op een rij.

David Fritz Groeppinger (25) raakte niet gewond, maar liet wel de datum van de aanslag in Romeinse cijfers op zijn arm zetten.

In de tattoo van Nahomy Beuchet zijn de datum van de aanslag en Peace, Love, Death metal verwerkt, de titel van een album van de Eagles of Death Metal.

Fanny verloor haar partner Olivier en heeft nu de tekst ‘Sometimes you need …to let things go’ op haar rug.

Stephanie Zarev (44) liet een phoenix tatoeëren op de plek op haar arm waar een kogel naar binnen ging, als teken ‘dat een nieuw leven mogelijk is, ondanks die gruwelijke avond’.

Ruben lag zes maanden in het ziekenhuis. Hij koos voor de woorden ‘Fluctuat nec mergitur’, het motto van Parijs.

Ludmila Profit (24) liet een klavertje vier, het woord ‘fuck’ en een muzieknootje zetten.

Laura Leveque (32) ging voor een raaf, een zonsverduistering en een slang die in z’n eigen staart bijt.

Sophie werd verwond door twee kogels in haar been. Ze liet er een ‘Calavera Catrina’ op zetten, het icoon van de Dag van de Doden in Mexico.

Bron: Lindanieuws