Home / Tattoo nieuws / Prachtige studio te huur in Mijdrecht
Tattoo studio te huur

Prachtige studio te huur in Mijdrecht

  1. Beauty Units Mijdrecht (B.U.M.) te Mijdrecht zoekt en biedt aan:

Wij zoeken:

een goede en serieuze tattoo artiest die op zoek is naar een mooie en goed bereikbare locatie om zijn/haar shop in te gaan vestigen. Wij zoeken een goede artiest en geen “beun-de-haas/zolderprikker”. Iemand die wil ‘doorstarten’ of een eigen shop wil beginnen na zijn aprentice-periode. Een aimabele artiest die goed met mensen kan omgaan, goed is in zijn/haar vak en dit zeer serieus uitvoert, alle kennis in huis heeft en wellicht al een klantenkring heeft opgebouwd.

Wij bieden aan:

Prachtige compleet ingerichte studio’s welke zich uitstekend lenen voor deze vorm van body art. Je kan deze geheel naar eigen smaak inrichten en aanpassen, er je eigen “look & feel” aan geven.

Er is een wachtruimte, toilet, keukenunit/pantry, meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen, internet, koffie en thee en zelfs (fris)drank aanwezig.

De huur is “all-in”. Dat is inclusief gas, water, licht, internet, TV. Zelfs de koffie en thee voor cliënten-personeel is in de huur inbegrepen. Je kunt direct operationeel zijn.

Wij hopen op een leuke en gezellige samenwerking en wellicht ‘spin-off’ over en weer naar de andere huurders in ons pand. De locatie van het pand is in Mijdrecht (Rendementsweg 24H) en uitstekend bereikbaar. In de omgeving van Uithoorn, Amstelveen, Vinkeveen, Abcoude en Amsterdam.

Wil jij een professionele ‘eigen’ bedrijfslocatie en uitstraling hebben? Wil jij gebruik kunnen maken van de ‘spin-off ‘ voordelen van onze mede ondernemers/huurders in de beauty branche? En dat alles tegen een zeer betaalbare huur? Alles is bespreekbaar.

Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Bertil en Anne van Cooten

06-53834196 (Bertil) of 06-51503531 (Anne)