Home / Tattoo nieuws / Quality Matters

Quality Matters

Tattoo Platform is enorm gegroeid en speelt een grote rol op het gebied van kwaliteit in de tattoo branche. Het is geweldig om te zien dat we nog steeds een stijgende lijn zien in de bezoekers aantallen van gemiddeld 50.000 bezoekers per maand. Het is te gek dat we nauw contact hebben met diverse instanties om wat te kunnen doen tegen de wanpraktijken in de branche, het is te gek dat we de grote namen achter ons hebben staan die meewerken en meedenken.

Ook wij zien dat er heel veel aan de hand is in de tattoo branche. Het wordt steeds meer maatschappelijk geaccepteerd en het lijkt wel of inmiddels iedereen een tattoo heeft. Steeds meer mensen besluiten te gaan tatoeëren en tegenwoordig kan dit ook zo maar. En holy fuck wat komen er veel verminkte mensen bij. Daarom is het des te meer zaak dat Tattoo platform meer en meer onder de aandacht blijft komen zodat wij uiteindelijk gevonden worden in elke uithoek van ons landje om iedereen die een tattoo wenst, juist te informeren en ze naar de juiste shops te leiden.

Maar wij willen meer doen!! Wij willen toekomstige tattoo liefhebbers bewust maken van wat het nou eigenlijk is. Ons doel is o.a. om informatie pakketten te verspreiden onder de jeugd in o.a. het voortgezet onderwijs. En daarnaast informatie bijeenkomsten houden voor deze doelgroep. Onze ambitieuze plannen blijven niet onopgemerkt en steeds meer tattoo artiesten en gerelateerde bedrijven steunen ons in de strijd naar kwaliteit. Want zonder de financiële steun van artiesten en gerelateerde bedrijven zou Tattoo platform geen bestaansrecht hebben!!

Ook Tattoo Marty uit Best is 1 van deze artiesten en steunt ons sinds kort middels een donatie en dit mag wel even genoemd worden!!! Fantastisch dat we zo geholpen worden door iedereen. Wij kunnen alleen maar zeggen: super, super bedankt en wij zullen onze strijd met passie voortzetten op deze vernieuwde website, want alleen Quality Matters!!!!!!!

Strijd-voor-Kwaliteit