Home / Tattoo nieuws / Rihanna laat tatoeëerders komen

Rihanna laat tatoeëerders komen

Slechts enkele weken nadat Rihanna een traditionele Nieuw-Zeelandse tattoo op haar hand liet zetten, besloot de zangeres deze alweer te laten bedekken met een nieuw design. Daarvoor liet ze haar favoriete tatoeëerders vanuit New York naar de Dominicaanse Republiek overvliegen.

Rihanna vroeg Keith McCurdy en Cally Jo van de New Yorkse tattooshop Bang Bang naar de Dominicaanse Republiek te komen om een Maori-tatoeage up te daten. Ze had die laten aanbrengen op de traditionele wijze: met beitel, inkt en hamer. McCurdy legt uit waarom Rihanna graag het ontwerp wilde veranderen: “We tekenden iets dat de knoken en de pols bedekt, we hebben geprobeerd het laten te samenvloeien met het vorige ontwerp. De bedoeling was het de look van een juweel te geven. Omdat de zangeres niet echt tevreden was van het vorige ontwerp, hebben we de vorige inkttekening een beetje proberen te bedekken, maar het ook beter doen uitkomen door twee stijlen laten samensmelten tot een nieuwe stijl.”

Maar de traditionele stamen zijn nu beledigd door de aanpassing van de tatoeage. Fans vinden het ontwerp lelijk en respectloos. Het laten zetten van de eerste tattoo was bijzonder pijnlijk. In een filmpje dat online werd gezet door de traditionele tatoeëerder Moko Ink toont dat ze het aanvankelijk nog wel oké vindt, maar vervolgens lijkt ze helse pijnen te doorstaan.

Rihanna-tattoo

Deze foto komt van de Instagram pagina van Rihanna

Bron: Hln.be

© photo news.