Home / Tattoo nieuws / Spijt van ‘Henry tattoo’

Spijt van ‘Henry tattoo’

Het leek een briljant idee van Lewis Flint uit Grimsby om vijf jaar geleden bij zijn geslachtsdeel een tatoeage te zetten van een Henry-stofzuiger, want een slurf had de destijds 16-jarige jongen al. Nu heeft hij er echter behoorlijk spijt van, want de tattoo, met een daarbij horende stekker op zijn achterwerk, schrikt meisjes behoorlijk af.

Flint was even de held onder zijn vrienden om de hilarische tattoo, maar vijf jaar later stelt zijn liefdesleven nog maar weinig voor. In de laatste aflevering van het Britse televisieprogramma Bodyshockers op Channel 4 vertelt hij: „Toen ik 16 was, liet ik mijn broek bijna constant zakken om mijn tatoeage te laten zien. Ik kreeg heel veel aandacht en ik werd bijna een lokale held. Ik vond het geweldig!”

Het programma volgt mensen die een grote transformatie op het lichaam hebben ondergaan of nu ondergaan. Lewis Flint kreeg er de mogelijkheid zijn tattoo ongedaan te laten maken. „Ik was namelijk met een meisje aan het daten dat ik ontzettend leuk vond, totdat we onze kleren uitdeden. Toen ze het zag zei ze: „Wat is dat? Ik ben hier weg.” Ik was verbijsterd. Nooit van tevoren had ik gedacht ooit spijt te krijgen van deze tattoo.”

Zijn moeder snapt het meisje wel. „Ik ben niet verrast dat de arme meid is weggerend. Je kan hem niet serieus nemen, want het is belachelijk.”

De inmiddels 21-jarige Flint Lewis wil de tattoo weghalen, omdat hij er ontzettend onzeker van is geworden als hij weer een meisje ontmoet. „Ik weet dat het verwijderen van tattoos met laseren pijnlijk is, maar nooit meer naar bed gaan met een meisje is nog pijnlijker.”

Een poging om de tattoo te laten wegl;aseren, is mislukt, zo toont Bodyshockers. Flint haakt tijdens de sessie af; te pijnlijk. En bovendien: „De gedachte dat de laser in de buurt van mijn ballen komt is ondraaglijk. Ik snap niet dat mensen dit 20 minuten kunnen volhouden! Ik moet er maar mee leven…”

Bron: Telegraaf