Home / Tattoo nieuws / Spike geeft een tattoo weg

Spike geeft een tattoo weg

Altijd al een Ink Master willen zijn, maar je kunt ontwerpen en niet tatoeëren? Spike geeft nu een tattoo weg, gezet door Ink District Amsterdam. Maak je eigen ontwerp en deel deze voor 18 juli via Facebook, Twitter of Instagram met vermelding van @spiketvnl en #InkMasterMe. Niemand minder dan Shane O’Neill, winnaar van Ink Master seizoen 1, bekijkt alle ontwerpen en kiest een top 3. De winnaar wordt uiteindelijk bepaald door online stemmen.

Ink Master is iedere maandag t/m donderdag om 22.15 uur en 23.00 uur te zien op Spike. In Ink Master nemen de beste tattoo artists het tegen elkaar op. Ze moeten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. De jury bestaat uit muzikant en tattoo liefhebber Dave Navarro en tattoo artists Chris Nuñez en Oliver Peck.

In Nederland is Spike te zien van 21.00 uur tot en met 02.30 uur ’s nachts bij o.a. KPN op kanaal 13 en bij Ziggo op kanaal 16 (klik hier voor alle aanbieders). In België bij o.a. Telenet op kanaal 31 en bij Proximus op kanaal 134 (klik hier voor alle aanbieders).