Home / Tattoo nieuws / Tattoo review sites
Tattoo review

Tattoo review sites

We zien steeds meer websites online komen waar je het werk van tattoo shops kunt beoordelen.

Het is natuurlijk een mooie manier om positieve en negatieve ervaringen te delen, maar we zien steeds vaker dat de bezoeker totaal op het verkeerde been wordt gezet. D.m.v. waardebonnen, korting of gratis tatoeages worden mensen overgehaald om een positieve review te plaatsen. Daardoor zien we dat sommige shops gewoon volle bak scoren qua sterren en dus als zeer goede shop aangeschreven worden, terwijl ze bij ons niet door de beoordeling heen komen. Onvoorstelbaar hoe sommige artiesten als waanzinnig goed worden neergezet terwijl ze eigenlijk nog op bananen horen te oefenen.

Natuurlijk is er maar 1 persoon verantwoordelijk voor een ‘bad tattoo’, maar we hebben diverse keren gezien dat door die hoge scores mensen hoge verwachten hebben bij het binnenstappen van zo’n ‘goede’ shop. Vervolgens kloppen ze bij ons aan om te vragen wat ze kunnen doen aan een website die ze op het verkeerde been heeft gezet en waar ze de lelijke tatoeage kunnen laten opknappen. Helaas gaan deze mensen af op advies van websites waar je reviews vindt over o.a. rijscholen, schoonheidssalons, kapsalons, dierenartsen, wellnesscentra en zwemscholen.

Kortom, hoe goed het ook lijkt, check aub de kwaliteit, kijk naar portfolio’s en verdiep je in de ‘artiest’ die een afbeelding vereeuwigd met inkt.