Home / Tattoo nieuws / Tattoo van naakte Miley

Tattoo van naakte Miley

Miley Cyrus zei het zelf: “Mensen laten tatoeages zetten van de meest rare dingen.” Zelf heeft ze ‘Rolling $tone’ getatoeëerd op haar voet, maar zelfs Miley had niet kunnen voorzien dat ze zélf een tatoeage zou worden.

Tatoeëerder Scott Howard uit Buffalo, New York werd geïnspireerd door Mileys capriolen: twerking, creatief gebruik van een schuimrubberen vinger, naakt op een bal in een videoclip en belachelijk veel zicht op haar tong.

Howard verwekte al deze cruciale details in een tekening, tot de dotjes op haar hoofd en de schoenen in de clip toe. Het had bij een gekke tekening kunnen blijven, maar nee: iemand bestelde de tatoeage écht. De vereeuwiging ervan postte Howard zelf via zijn Instagram– en Facebookaccount met de woorden: “Net dit gedaan voor een of ander arm kind, hahah.”

“Ik teken allerlei onnozele dingen en dan willen mensen ze echt op hun lichaam zetten. Het verbaast me nog altijd.”

De (veel) grotere borsten, ietwat groot uitgevallen voortanden en de huilende wrecking ball zijn allemaal ‘creatieve vrijheden’. Iemand merkte op dat Miley de grotere borsten vast zou appreciëren, waarop Scott Howard repliceerde: “Ik wilde meer een pin-up look.”

Miley naakt