Home / Tattoo nieuws / Werken met de InkButler

Werken met de InkButler

Wereldwijd ontdekken steeds meer tattoo artiesten de enorme voordelen van de InkButler. De InkButler is een mobiele tattoo workstation die door zijn stoere uitstraling past in iedere tattooshop.

Het grote voordeel van het werken met de InkButler is dat het draaien naar de inkt tot verleden tijd behoort. En dit is precies waar James voor is gemaakt.
Als artiest werk je soms uren in een slechte ergonomische houding. Het voorover gebogen zitten en het continu draaien naar de inkt is slecht voor de rug. Het is vrijwel onmogelijk om dit geheel uit te bannen maar er is nu een manier om in een verantwoorde houding te werken. James is ontwikkeld in samenwerking met en voor de tattoo artiest. Het eindresultaat is verbluffend, het is dan ook logisch dat steeds meer artiesten James ontdekken. De kracht van James bestaat uit een zwevende werkplek, hierdoor kan je het werkplateau van de James naast je positioneren en is het draaien naar de inkt verledentijd.
Naast de ergonomische voordelen die James bied, is hij uit te breiden met diverse handige items. Zoals een tablet om je tekeningen te bekijken, loeplamp voor goed werk licht, handschoenendoos houder, afvalzak houder en een extra plateau waar de machines en powersupply op kunnen staan.
James is ook uitermate geschikt voor gast artiesten, mede doordat je hem gemakkelijk bij kan schuiven en hij niet veel ruimte in beslag neemt. Vele artiest hebben in James een echte butler ontdekt en werken niet meer zonder James. Wij zijn donders trots dat James zo velen helpt en vooral ontlast.

Order your new way of tatooing now!

www.inkbutlers.com