Home / Tattoo nieuws / Werken op de Canarische Eilanden?
Canary islands

Werken op de Canarische Eilanden?

Er worden in de nabije toekomst een aantal ‘entertainment shops’ geopend op de Canarische eilanden, te weten op Tenerife,  op Gran Canaria en op Lanzarote. Voor deze nieuw te openen shops zijn we op zoek naar tattoo artiesten en piercers (M/V) die het zien zitten om op één van deze fantastische eilanden te komen wonen en werken.

De 1ste shop gaat open medio april/ mei, waarna er elke 2 maanden een nieuwe shop de deuren zal openen.

Entertainment shops

In deze “entertainment” shops met o.a. sexy strand/ boulevard kleding ( vrij doorzichtig), speciale dames haarbanden, strandtassen en alles wat vrouwen graag dragen als ze op vakantie zijn. Daarnaast komt er een fotoshop in de zaak waar mensen zich kunnen verkleden als Toreador en Flaminco danseres.

Er komen ook T- shirts, caps, strandschoenen, maar ook lachspiegels en klompen geverfd in de kleuren van alle landen. Zodat zowel de Russen en de  Chinezen ook tevreden de deur uitgaan. Verder worden er rolstoelen met step banden verhuurd, zodat deze groep mensen ook het strand op kunnen en zelfs de zee in mogen. Maar uiteraard komt er ook een bierfiets, waar de boekingen in de winkel gedaan kunnen worden. Tenslotte zullen de winkels elke dag 4 x een modeshow geven.

Kortom, een grote verscheidenheid aan produkten en mogelijkheden, dus ook veel toeloop en veel potentieel voor een mooi tattoo en piercing gedeelte.

Lijkt je wat om te verkassen naar één van deze droomeilanden en te werken voor een top team? Stuur je motivatie en een aantal foto’s van recent werk naar redactie@tattooplatform.nl