Home / Tattoo nieuws / Wijze tattoo lessen

Wijze tattoo lessen

Het is een kwestie van smaak

Natuurlijk zal niet iedereen je kunstwerk mooi vinden, maar wat doet dat er toe? Zolang je er blij mee bent en er met een goed gevoel naar kijkt is het goed.

De eerste indruk is niet altijd juist

Iedereen met veel tattoos kan dit beamen. We zien zo ontzettend vaak dat lieve, aardige, goede en sociale mensen beoordeeld worden omdat ze tatoeages hebben. Zelf tattoos hebben en door om te gaan met tattoo liefhebbers leert je om niet af te gaan op iemands uiterlijk.

De pijn is maar tijdelijk

Het hangt natuurlijk van je pijngrens af, maar soms doet het laten zetten van een tattoo gewoon donders zeer. Maar het ondergaan van zo’n pijnlijke ervaring maakt je nog meer trots op het resultaat.

Angst voor je eerste tattoo ervaring

Voor veel mensen is het laten zetten van je eerste tatoeage best een spannende ervaring. Geen idee hoe het gaat voelen en het is natuurlijk behoorlijk permanent. Vaak als het onderhuidse kunstwerk eenmaal is geplaatst geeft dit een goed gevoel. Vaak zo goed dat mensen terugkomen voor een tweede of derde of….

Niet alles heeft een betekenis

Ook heeft het weinig zin om er van uit te gaan dat achter iedere tattoo een fantastisch en spectaculair verhaal schuil gaat. Er zijn ook veel mensen die een tattoo nemen omdat ze het gewoon een mooie afbeelding vinden of gewoon omdat ze een tattoo willen.

Voor een dubbeltje op de eerste rij

Wat we veel horen is dat mensen nogal schrikken van de prijzen. Natuurlijk hanteert iedere artiest een ander tarief, maar een mooie, kwalitatief goed gezette tattoo kost nu eenmaal wat geld. Nou en? Je hebt een schitterend en persoonlijk stukje kunst dat waarschijnlijk tot je dood, zelfs nog wat langer van jou is. De ergernis over de kwaliteit blijft als de vreugde over de prijs allang is vergeten.

Jezelf zijn is de enige manier om gelukkig te zijn!