Home / Tattoo nieuws / Inventaris Tattoo Museum onder de hamer

Inventaris Tattoo Museum onder de hamer

Nu het Tattoo Museum aan de Plantage Middenlaan echt dicht is, wordt de inventaris van het museum geveild. Het reïntegratiebedrijf Partners aan het Werk, dat samen met Henk Schiffmacher het museum oprichtte, wil van zijn investaris af.

Het gaat dus niet om de collectie van Schiffmacher, maar enkel de collectie van zijn oude partner. De website Onlineveilingmeester.nl organiseert de veiling.

Er zullen voornamelijk meubels onder de hamer gaan, waaronder een kantoorinventaris van Gispen. Ook zullen er vitrinekasten en erkers geveild worden. Er kan ook geboden worden op posters en deurmatten van het oude Tattoo Museum.

Wie geïnteresseerd is kan woensdag 22 mei tussen 11.00 en 16.00 uur de te veilen spullen bekijken op Plantage Middenlaan 62. Het daadwerkelijke bieden kan online. Bieden kan tot 23 mei.

Bron:: Parool

Archieffoto. © anp

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.