Home / Tattoo nieuws / ‘Kijk mama, een Minion-tatoeage’
© Getty Images

‘Kijk mama, een Minion-tatoeage’

Het moet schrikken zijn geweest voor de ouders. Dat geinige plaatje op de arm van hun negenjarige kind, van een Minion uit de film Despicable Me, ging er niet meer af.

Het bleek een echte tatoeage. Drie Engelse kinderen van acht, negen en elf jaar waren het ‘slachtoffer’ van een 18-jarige vrouw met tatoeage-aspiraties. Eén kreeg dus een Minion op zijn arm, de andere kinderen werden versierd met hartjes.

Emotionele problemen

Eén van de moeders kwam erachter toen haar zoon een plek op zijn arm uit alle macht probeerde te verbergen. Hij biechtte meteen op dat zijn zusje per ongeluk ook een tatoeage had laten zetten.

Tijdens de rechtszaak betoogde de advocaat van de nieuwbakken tattoo-artiest dat ze kampt met emotionele problemen. “Ze wilde graag aardig gevonden worden en probeerde op deze manier cool over te komen. Ze heeft ontzettend spijt dat ze die kinderen dit aangedaan heeft. Maar ze vormt echt geen bedreiging.”

De verdachte, Sophie Hodgkinson, kwam er uiteindelijk vanaf met een voorwaardelijke straf.

Bron: www.rtlnieuws.nl

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.