Tijdelijke tattoos van Ancient Gaia

Ancient Gaia is al sinds 2002 het online adres voor tijdelijke tattoos. Door haar jarenlange ervaring met tijdelijke tattoos en grote netwerk loopt Ancient Gaia altijd voorop in de nieuwste trends. Zo vind je bij Ancient Gaia o.a. de tattoos van Robbie Williams, Christina Aguilera, Alyssa Milano en Amy Winehouse. Naast de tijdelijke, Jagua & Henna tattoos vind je in de webwinkel ook piercings, Gothic & Fantasy sieraden en kleding. Houd de site goed in de gaten, want er zijn vaak leuke aanbiedingen te vinden!

Tijdelijke tattoos

Tatoeages zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. En met deze ontwikkeling is ook de vraag naar tijdelijke tattoos enorm toegenomen. Zo levert Ancient Gaia tijdelijke tattoos voor filmproducties, theater, bedrijfsfeesten, evenementen en fotoshoots waarvan het resultaat wordt gepubliceerd in magazines. Ook als je overweegt een ‘echte’ tatoeage te nemen, kan het zeker zinvol zijn om eerst een tijdelijke tattoo te plakken om te zien of het je staat.

Grootste assortiment van Europa

Ancient Gaia biedt het grootste assortiment tijdelijke tattoos van Europa. Hier vind je altijd de tattoo die je zoekt. Voor elk lichaamsdeel – borst, schouder, arm, enkel, rug of vinger – in elke stijl – inclusief Glow in the Dark of met glitters – en in elk formaat – van klein tot groot en van stoer tot super vrouwelijke designs! Alle tijdelijke tattoos zijn natuurlijk huidvriendelijk en van uitstekende kwaliteit. Als de tattoo goed wordt aangebracht zit hij ongeveer 5 tot 7 dagen. Daarna kun je hem gemakkelijk weer verwijderen.

Jagua Tattoo

Een Jagua tatoeage lijkt nog meer op ‘the real deal’. Deze tijdelijke tatoeage wordt aangebracht met een gel, gemaakt van de Zuid-Amerikaanse vrucht Genipa. De gel wordt met een applicator op de huid aangebracht. Na twee uur kan de gel er af worden gepeld. Na 12 uur wordt de tattoo als een wonder zichtbaar! Het resultaat is een geweldige tatoeage die een week of twee op de huid blijft zitten.

Zelf ontwerpen

Met een Jagua tattoo kun je alle kanten op. Je kunt daarom zelf de meest waanzinnige ontwerpen bedenken en op je huid zetten. Voor de minder creatieve breinen onder ons heeft Ancient Gaia de Jagua Kits en de keuze uit ruim 1700 professioneel ontworpen tattoodesigns. De Jagua Kits bavatten alle benodigdheden om de tattoo aan te brengen.

Het team van Tattoo platform is trots dat we Ancient Gaia mogen verwelkomen op ons platform. Weer een adres waar we onze bezoekers met een gerust hart naar toe kunnen sturen!

Voor meer informatie over Ancient Gaia of als je tijdelijke tattoos wilt bestellen, kijk op Ancientgaia.nl